Bestrating

Uw (voor)tuin of oprit kunnen er strak bij komen te liggen met bestrating. Als u voor bestrating kiest, voorkomt u een hoop onderhoud en zorgt u voor een strakke en mooie afwerking van uw tuin of oprit.

Het bestraten of opnieuw aanbrengen van bestrating kan met meerdere materialen worden gedaan. Zo hebben wij grindtegels, betontegels en klinkers als materiaal voor bestrating. Natuurlijk kunt u ook zelf een voorkeur hebben en deze aan ons kenbaar maken. Wij zullen dan alles op alles zetten om dit tot werkelijkheid te brengen.

Bij BJB bouw en groen bent u op het juiste adres voor het bestraten van uw tuin. We helpen u graag vanaf het moment van advies tot aan de aanleg van uw tuin en de nazorg die hier bijhoort. We werken snel en gericht en zorgen dat u binnen no-time een strakke voor en of achtertuin heeft.

 

Wat zijn de kosten van bestrating?

Bij het samenstellen van het kostenplaatje komt een hoop kijken. Zaken als opvulling van de grond, materiaal keuze en de stratenmaker spelen een rol. Daarbij komen ook nog eens extra kosten wanneer uw tuin moet worden leeggehaald voor het tegelwerk. Ook het wegbrengen van het sloopmateriaal brengt extra kosten met zich mee.

De kosten zijn dus geheel afhankelijk van uw wensen en de situatie van uw (voor)tuin of oprit. Zo hebben we namelijk verschillende tegels en materialen. Zo zit er een verschil in het gebruik van koppelstones en betonbestrating in vergelijking met klinkers in waalformaat of natuursteen.

Elk materiaal heeft zijn eigen prijskaartje en afhankelijk van het nodige werk kunnen we na één gesprek bepalen wat de totaal prijs wordt.

Om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de bestrating en kosten, nemen wij van BJB Bouw & Groenproject op voorhand even contact op. In een gesprek zullen we met u samen vaststellen wat er allemaal gedaan moet worden en welke materialen u wilt terugzien in het ontwerp.

Als we eenmaal een duidelijk beeld hebben geschetst, kunnen we u al een exacte prijs geven voor het project. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en kunt u zelf aangeven wat u wel of niet wilt.

 

Bestrating specialisten

Wij van BJB Bouw & Groenprojecten uit Almere hebben al een aantal jaar aan ervaring opgebouwd, opgericht in 2014 en gegroeid door de jaren heen. Onze specialisten zorgen dat de bestrating voldoet aan elke kwaliteitseis en leveren het gewenste resultaat door middel van vakmanschap.

Daarnaast blijft u de baas over het project en kunt u altijd met ons overleggen over wat mogelijk is.

We helpen u graag vanaf inkoop tot aan de aanleg.

We begrijpen dat er een groot aanbod is in tegels en dat u door de bomen het bos soms niet meer zit. Wij beschikken  over een ruime showroom in Almere waarin we u graag uitnodigen om u te helpen bij de keuze van de juiste materialen.

 

Bent u dus nog opzoek naar iemand die voor u de bestrating regelt aan de hand van uw wensen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak over de bestrating van uw tuin of oprit!

 

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Bestrating Almere

 

Bij BJB Bouw en Groen helpen we je heel graag met het helpen van de juiste oplossing voor uw droomtuin. 

Van advies tot het inkopen van materialen tot aanleg van je tuin we helpen je graag in dit hele proces. 

Dit doen we vanuit ons kantoor in Almere, maar we hebben onze dienstverlening door het hele land heen. Ons team helpt je graag en staat ten alle tijden voor je klaar. Met ruime ervaring op alle gebieden zijn wij de expert op het gebied van tuinbestrating, sierbestrating en tuinaanleg.