Douglas Hout

Douglas Hout

BJB kiest voor Douglas hout

Voor het bouwen van uw tuinkamer of veranda kiest BJB nadrukkelijk voor Douglas! Douglas hout komt van een Noordwest Europese naaldsoort die van nature sterk en duurzaam is. Het is een milieuvriendelijke houtsoort dat veel hars bevat. Het steeds weer hard wordende hars heeft veel minder last van schimmels. Daardoor gaat het hout langer mee en zal het veel minder snel gaan rotten.

Het hout kenmerkt zich door een erg lange nerf en staat bekend als een rechte, sterke, stabiele houtsoort die zeer geschikt is voor tuinkamers. In tegenstelling tot vurenhout en andere houtsoorten zitten er weinig knoesten in Douglas.

Douglas heeft het een prachtige uitstraling en is bijzonder geschikt voor tuinkamers, veranda's, schuttingen en overkappingen.

Douglas overkappingen en tuinkamers

Overkappingen en tuinkamers zijn bij ons altijd maatwerk installaties. Wij realiseren met deze houtsoort graag ook uw veranda, prieel of carport.

Onderhoud Douglas hout

Wanneer u door BJB een Douglas tuinkamer of overkapping laat plaatsen heeft u nauwelijks onderhoud. Wij impregneren of beitsen (tegen vergrijzing) het hout zodat het geschikt is voor het buitengebruik. Voor u de zekerheid dat het Douglas hout zijn uitstraling behoudt en weinig onderhoud nodig heeft.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Kom direct in contact met ons! Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal voor een tuinkamer. Wij zijn professionals die weten wat u wilt!

douglas-overkappingen-bjb

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
douglas-overkappingen-bjb

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.