Tuinkamers Veranda's

Tuinkamers en Veranda's

Langer genieten van het buitenleven?

Bij de keuze voor tuinkamers en veranda's kiest men graag voor een maatwerk veranda of tuinkamer die gebouwd wordt met een stevige constructie en onderhoudsarm is. Een garantie voor langer genieten van het buitenleven!

BJB is gespecialiseerd in tuinkamers, veranda’s en overkappingen. Met onze eigen stijl van werken kunnen wij binnen zeer korte tijd je opbouwen. Uiteraard met de beste materialen, denk hierbij aan Douglas hout. Door onze ervaring met diverse projecten met zowel tuinkamers als veranda's zorgen wij er voor dat er zo min mogelijk overlast is bij het opbouwen van een veranda of het plaatsen van een tuinkamer.

Of u nu kiest voor een eenvoudige overkapping met standaard maatvoering, voor een maatwerk veranda, een veranda van hout of aluminium; BJB denkt met u mee!

Een houten veranda met een overkapping van lichtgewicht polycarbonaat dat eenvoudig te reinigen is geeft een natuurlijk sfeer in uw tuin maar vraagt om iets meer onderhoud. Wij verzorgen maatwerk houten veranda's met Douglas hout. Douglas hout is sterk, duurzaam en betaalbaar en heeft een ongeëvenaarde uitstraling. De kracht van de natuur. Douglas hout is bijzonder geschikt voor uw veranda.

Een aluminium veranda is een echte aanrader voor een overkapping met een lange levensduur en weinig onderhoud. Aan de hand van uw wensen kunnen wij voor u een maatwerk veranda realiseren.

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal voor een tuinkamer of veranda. Professionals die weten wat u wilt!

veranda’s-en-tuimkamers

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hoveniersbedrijf Almere Haven

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.