Douglas Tuinkamers

Tuinkamers van hout

Bent u op zoek naar een tuinkamer van hout?

Kies dan voor Douglas tuinkamers! Douglas hout is een Noordwest Europese naaldsoort die van nature sterk en duurzaam is. Een milieuvriendelijk alternatief voor vurenhout dus. Douglas hout is een stabiele houtsoort dat veel hars bevat. Het hars wordt steeds weer hard en heeft daarom veel minder last van schimmels. Het hout gaat langer mee en zal veel minder snel gaan rotten.

Douglas hout kenmerkt zich door een erg lange nerf en staat bekend als een rechte, sterke, stabiele houtsoort die zeer geschikt is voor tuinkamers.  Er zitten nauwelijks knoesten in Douglas hout. Dit in tegenstelling tot vurenhout.

Douglas hout heeft het een ongeëvenaarde uitstraling en is bijzonder geschikt voor tuinkamers maar ook voor veranda's, schuttingen, palen en overkappingen.

Douglas tuinkamers

Tuinkamers van hout zijn bij ons altijd maatwerk tuinkamers en wij realiseren met Douglas hout graag een overkapping, veranda, prieel, carport of een tuinkamer voor u.

Onderhoud Douglas hout

Wanneer u door BJB een tuinkamer van hout laat plaatsen heeft u door het gebruik van Douglas hout nauwelijks onderhoud. Wij impregneren het hout zodat het geschikt is voor het buitengebruik. De kleur van het hout kan na een tijd iets vergrijzen maar dat kan ook sfeervol of mooi gevonden worden. Wilt u de originele houtkleur dan beitsen wij het Douglas hout.

Meer informatie over Douglas tuinkamers of direct een afspraak maken?

Kom direct in contact met ons! Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal voor een tuinkamer van hout. Wij zijn professionals die weten wat u wilt!

douglas-overkappingen-bjb

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
douglas-overkappingen-bjb

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.