• Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere
  • Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere

Nummer 1 Exclusieve Bestrating Almere

Bestrating in Almere

BJB is gespecialiseerd in bestrating in Almere. Wij hebben in Almere in veel tuinen bestrating aangelegd. Elke tuin is uniek en vraagt om een specifieke benadering om de bestrating perfect te laten aansluiten bij de omgeving.

Een strak betegelde tuin bij uw woning betekent dat u nauwelijks tot geen onderhoud meer heeft. Hierdoor kunt u genieten van een mooie en nette buitenruimte.  

Het kiezen van de juiste bestrating kan de uitstraling van uw tuin aanzienlijk verbeteren en zorgen voor een duurzame en praktische oplossing. Of u nu gaat voor een strak en modern design met betontegels of een meer klassieke uitstraling met klinkers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vergeet niet om ook te denken aan de afwatering en eventuele groenvoorzieningen om uw tuin helemaal compleet te maken. Geniet van een onderhoudsvrije tuin en laat uw buitenruimte stralen met de perfecte bestrating!

 

ACTIEKORTING OP TEGELS 2022!

Voorjaarsactie: korting op bestrating.

Keuze uit zes verschillende actietegels. Inclusief zand en arbeid.

Informeer naar beschikbaarheid voor komende periode en de voorwaarden. Bel of mail nu: contact@bjbbouwengroen.nl

Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw bestratingsproject. We luisteren naar uw wensen en behoeften, maken een offerte voor u op, en zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om het bestraten van uw oprit, terras of tuinpad, wij hebben de kennis en vaardigheden om het project tot in perfectie uit te voeren. Samen creëren we een prachtige en duurzame bestrating die jarenlang meegaat en bijdraagt aan de uitstraling van uw woning of tuin.

 

Bestrating, wat zijn de kosten?

Bij het bestraten van een tuin bestaan de kosten uit de stratenmaker, de (onder)grond - denk aan opvul zand of cement, het bestraten en de opsluitbanden. Vaak moeten er ook vooraf werkzaamheden uitgevoerd worden. Die werkzaamheden bestaan dan uit het weghalen van oude materialen, ophogen van de grond, opsluitbanden aanleggen en de uiteindelijke bestrating. Vergeet hierbij ook het afvoeren de oude materialen niet.

Het spreekt voor zich dat de kosten afhankelijk zijn van uw wensen en de te gebruiken materialen. Zo zijn koppelstones en betonbestrating goedkoper dan klinkers in waalformaat of natuursteen. Ook voor het aanleggen van een terras zit er verschil in de aanschafprijs van de tegels. Kiest u voor betonnen-, gebakken- of natuursteen tegels dan heeft dat invloed op de uiteindelijke prijs.

Graag komen wij bij u thuis om de bestrating met u te bespreken om zodoende een exacte prijsopgave voor het bestratingsproject kunnen aanbieden. Uiteraard aan de hand van uw wensen en budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen we graag een geschikt moment in om te beginnen met de bestratingswerkzaamheden. Ons ervaren team zal ervoor zorgen dat de bestrating nauwkeurig en professioneel wordt gelegd, met oog voor detail en kwaliteit. Tijdens het hele proces staan we voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van de voortgang. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bestrating specialisten

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2014.

Met een passie voor kwaliteit en duurzaamheid streven we ernaar om unieke en innovatieve projecten te realiseren die voldoen aan de wensen van onze klanten. We werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.

Ons team van vakkundige professionals staat klaar om elk project met zorg en toewijding aan te pakken. Bij BJB Bouw & Groenprojecten geloven we in een persoonlijke benadering en transparante communicatie, zodat we samen met onze klanten kunnen bouwen aan iets bijzonders. Ook voor uw bestrating in Almere kunt u daarvan op aan. Meer informatie? Bel of mail ons!