• Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere
  • Sierbestrating Almere

Sierbestrating Almere

Sierbestrating Almere

Bij BJB Bouw en groen zijn wij specialisten (of eigenlijk heel bescheiden gezegd vakmensen)  in sierbestrating in Almere. In Almere en de Flevopolder hebben wij door de jaren heel veel en veel verschillende tuinen met sierbestrating opgeleverd. Elk project is voor ons een een nieuwe uitdaging en pakken wij samen met het team aan. Of u op zoek bent naar iemand die uw voortuin opnieuw kan aanleggen, een gehele tuin voor u kunt ontwerpen of dat u nog in de oriënterende fase bent. Bij BJB bouw en groen helpen wij u graag verder in dit proces.

Wij weten exact wat u nodig heeft en wij vertalen uw wensen naar concretere plannen. Zodat u binnen no-time van een mooie tuin kunt genieten.

Met ons grote team aan (vak)specialisten kunnen wij snel leveren en zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Wij weten als geen ander dat uw tuin het verlengde is van uw woning en hoeveel plezier u kunt beleven aan een strak aangelegde tuin. Zoveel mensen zoveel wensen en we kunnen begrijpen dat u niet weet waar u moet beginnen of welke functie uw tuin moet hebben.

Heeft u kinderen? Moet er genoeg ruimte zijn om te spelen? Wilt u uw auto in uw voortuin kunnen parkeren? Er zijn diverse elementen die invloed hebben op de keuzen van uw materiaal en het soort aanleg.

Daarnaast beschikken wij over een ruime showroom waar u altijd welkom bent om het gewenste materiaal te bekijken en u door ons te laten adviseren in de keus naar de juiste materialen. Daarin hebben wij voor elk budget ene passende oplossing.

Sierbestrating van uw tuin, oprit of terras of kunnen wij aanleggen met diverse soorten materialen. Naast klinkers werken wij ook vaak met beton- en grindtegels.

Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren in de keuze voor de beste materialen, welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden, de planning voor de sierbestrating en de kosten die daarbij komen kijken.

Sierbestrating & de kosten

Bij het (sier)bestraten van een tuin heeft u te maken met de vaste kosten voor de stratenmaker, het bestraten en de variabele kosten zoals de opsluitbanden en zand of cement. Dan zijn er nog de werkzaamheden die noodzakelijk zijn alvorens de sierbestrating aan te kunnen leggen; het weghalen van oude materialen het ophogen van de grond en het afvoeren de oude materialen.

Uw wensen en de te gebruiken materialen bepalen uiteindelijk de kosten voor de sierbestrating. Koppelstones en betonbestrating zijn goedkoper dan klinkers of natuursteen tegels.

Wij komen graag bij u thuis om de sierbestrating met u te bespreken waarna wij een volledige uitgewerkte offerte voor het sierbestratingsproject kunnen overhandigen. Zodat u aan de hand van uw wensen en budget precies weet waar u aan toe bent.

Sierbestrating specialisten

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2014. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen. We schakelen niet alleen snel, we werken daarbij netjes en efficiënt en leveren pas projecten op als u tevreden bent. Onze ruime ervaring zetten wij graag in om u goed te adviseren en er voor te zorgen dat uw tuin ook aan al uw wensen zal voldoen.

Ook voor uw sierbestratingbestrating in Almere kunt u daarvan op aan. Meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

We staan u graag te woord of komen bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons!

 

BJB BOUW EN GROEN ALMERE DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN SIERBESTRATING IN ALMERE. 

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP. wij staan voor u klaar.