Een overkapping die bij u past!

Wij van BJB Bouw & Groenprojecten werken al sinds jaar en dag met Douglas hout. Zo ook voor overkappingen. Met Douglas hout zijn wij in staat om duurzame en milieuvriendelijke overkappingen te maken. Douglas overkappingen zijn namelijk erg stabiel en kunnen wel tegen een stootje. U zult dan ook veel minder last ervaren van schimmel waardoor uw overkapping mooi blijft en minder beschadigd raakt.

De hardende hars zorgt ervoor dat dit sterk blijft en dus uitstekend te gebruiken is voor Douglas overkappingen. Het is dan ook niet voor niks dat Douglas hout de laatste jaren aan populariteit aan het winnen is ten opzichte van vurenhout. Duurzaamheid speelt namelijk steeds meer een rol en Douglas overkappingen zijn nu eenmaal duurzamer.

Daarnaast komt het hout uit naaldbossen in Noordwest Europa. Hier wordt op een milieuvriendelijke wijze gekapt en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het milieu. Dit wordt in de gaten gehouden bij de kap van het Douglas hout.

 

Wat te verwachten van Douglas overkappingen?

Douglas overkappingen zijn dus erg duurzaam en weerbaar. Dit zorgt ervoor dat je relatief weinig kosten hebt aan deze overkapping. In werkelijkheid betaal je alleen voor de plaatsing van de Douglas overkapping en het materiaal.

Wat de precieze prijs van de Douglas overkapping is, hangt van meerdere dingen af. Natuurlijk de plaats waar overkapping moet komen, is deze goed bereikbaar, en de grote/het materiaal wat nodig is. Aan de hand van deze punten kunnen wij een prijs opstellen en zo de juiste inschatting maken.

Wanneer u ervoor kiest om door ons een Douglas overkapping te laten plaatsen, dan zullen wij eerst met u samen plannen opstellen. Wat in deze plannen naar voren komt is van invloed op de prijs en zo kunt u ook uw wensen kenbaar maken aan ons. Op deze manier zult u de ideale Douglas overkapping bij u in de tuin geplaatst krijgen.

Het is wel aan te raden om bij het eerste gesprek een bepaald budget in het hoofd hebben, dan kunnen wij u adviseren wat binnen uw budget mogelijk is.

 

Onderhoud aan uw Douglas overkapping

Wat betreft het onderhoud zit u met een Douglas overkapping zeker goed! Wij zorgen dat uw overkapping op de juiste manier wordt klaargemaakt, zodat u jaren kunt genieten van uw eigen overkapping. Het enige waar u last van kan hebben is vergrijzing van het hout, maar sommige mensen vinden dit juist heel artistiek en knus.

Mocht u dit nu willen voorkomen, dan kunnen we het hout ook voor u beitsen. Op deze manier behoud het Douglas hout zijn glans en kleur.

 

Bent u nu overtuigd van een Douglas overkapping en wilt u zo snel mogelijk uw eigen overkapping hebben? Of wilt u nog wat extra informatie over deze houtsoort of de type overkapping? Neem dan contact met ons op en dan staan we klaar om u verder te helpen!

*MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK (knop)*