Exclusieve Tuinkamers

Tuinkamers

Tuinkamers met glazen schuifwanden

De tuinkamers van BJB zijn exclusieve terrasoverkappingen met glazen schuifwanden. Deze tuinkamers zorgen er voor dat u het hele jaar kunt genieten van uw tuinkamer en uw omgeving. Beschut en open; elk seizoen weer genieten.

Exclusieve tuinkamers op maat

Tuinkamers zijn bij ons altijd maatwerk. Wij realiseren graag een exclusieve tuinkamer voor u. Net als bij het ontwerpen van maatwerk veranda's en overkappingen gaan wij graag met u in overleg over het ontwerp en de plaatsing van de tuinkamer.

Meer informatie over onze tuinkamers of direct een afspraak maken?

Kom direct in contact met ons! Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal voor een tuinkamer. Wij zijn professionals die weten wat u wilt!

Over-ons

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Over-ons

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.