Hovenier Almere Haven

Hovenier Almere Haven

Wij zijn als hovenier gevestigd in Almere en veel werkzaam in Almere Haven, Almere Poort, Almere Stad, Almere Buiten en Almere Hout.

Almere Haven ligt aan het Gooimeer en is het oudste gedeelte van Almere. De opzet voor Almere Haven is volgens de bloemkoolstructuur. Deze structuur werd toegepast vanaf 1970 en in Almere Haven werden de eerste Bloemkoolwijken in 1976 opgeleverd.

Door de indeling van Almere is er voor BJB veel te doen voor wat betreft het aanleggen en renoveren van tuinen, Douglas overkappingen, tuinkamers en veranda's, bestrating en vlonders- en darmwanden. Bij BJB houden wij er altijd rekening mee dat de door ons aangelegde tuinen en bestrating passen bij uw huis en uw omgeving.

Het spreekt voor zich dat ons tuinontwerp uw wensen in kaart hebben gebracht.

Hovenier Almere Haven diensten

In geheel Almere hebben wij op diverse manieren onze diensten uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld TuinontwerpBouwbegeleidingBouw- groenprojectenTuinaanleg - Bestrating - Vlonders- en darmwanden maar ook bij stormschade en sneeuwvrij maken van uw tuin, tuinpad of oprijlaan.

Hovenier Almere Haven & ontzorgen

Als hovenier in Almere zijn wij bekend met de (on)mogelijkheden als het gaat om vergunningen voor bepaalde werkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de gesprekken en aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hovenier Almere projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hovenier-almere

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Over-ons

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.