Hovenier Almere Hout

Hovenier Almere Hout

Als hovenier zijn wij gevestigd in Almere en onder andere werkzaam in Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Stad en Almere Hout.

In Almere Hout liggen de wijken:

Onze werkzaamheden in Almere Hout bestaan uit het aanleggen en renoveren van tuinen, plaatsen van Douglas overkappingen, tuinkamers en veranda's en vlonders- en darmwanden. Ook bestrating is een veel voorkomende vraag en wij doen dat graag en vakkundig. Het spreekt voor zich dat wij bij al deze werkzaamheden rekening houden met uw omgeving.

Voordat wij met onze werkzaamheden beginnen is het mogelijk om eerst een door ons gemaakt tuinontwerp te presenteren.

Hovenier Almere Hout diensten

In geheel Almere hebben wij op diverse manieren onze diensten uitgevoerd. Ook voor stormschade en sneeuwvrij maken van uw tuin, tuinpad of oprijlaan kunt u bij ons terecht.

Hovenier Almere & vergunningen

Als hovenier in Almere Hout zijn wij bekend met de (on)mogelijkheden als het gaat om vergunningen voor bepaalde werkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de gesprekken en aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hovenier Almere projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om foto's van onze projecten te bekijken.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hovenier-almere-hout-lelystad

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hovenier-almere-hout-hovenier-lelystad

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.