Hovenier Almere

Omdat wij als hovenier zijn gevestigd in Almere is het logisch dat wij regelmatig in Almere, maar ook in de gehele Flevopolder, aan het werk zijn.

Almere is een geweldige stad met natuurlijk ontzettend veel tuinen. Voor ons als hoveniers een heerlijke stad waar wij onze creativiteit bij het aanleggen van tuinen goed kwijt kunnen. Tuinen die passen bij uw huis en uw omgeving.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen die wij vooraf hebben vastgelegd in ons tuinontwerp.

Hovenier Almere & gemeente Almere

Als hovenier in Almere zijn wij bekend met de (on)mogelijkheden als het gaat om vergunningen voor bepaalde werkzaamheden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld tuinvergrotingen aanvragen. Niet alleen bij tuin- en bouwprojecten in en om uw huis en bedrijf nemen wij u alle zorgen en werkzaamheden uit handen, ook bij de gesprekken en aanvragen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere kunnen wij u volledig ontzorgen.

Hovenier Almere diensten

In Almere staan wij bekend om onze veelzijdigheid betreffende onze diensten. Onderstaand een opsomming van onze diensten:

Tuinontwerp  - BouwbegeleidingBouw- groenprojectenTuinaanlegBestratingVlonders- en darmwanden

Hovenier Almere projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom dan direct in contact met ervaren vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

hovenier-almere

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Over-ons

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.