Hovenier Lelystad

Hovenier Lelystad

Als hovenier zijn wij werkzaam in Lelystad maar ook in Zeewolde, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Stad en Almere Hout.

In Lelystad houden wij ons bezig met het bouwen en plaatsen van op maat gemaakte overkappingen, tuinkamers, veranda's, vlonders- en darmwanden en het renoveren en  aanleggen van tuinen. Bestrating is een specialiteit die wij vakkundig bij u kunnen uitvoeren. Bij alle werkzaamheden houden wij rekening met uw omgeving.

Wilt u eerst liever een tuinontwerp door ons laten maken? Dat kan. Wij gaan dan samen met u aan de slag om tot een goed ontwerp te komen dat past bij uw ideeën en budget.

Hovenier met service

In Lelystad verrichten wij ook service werkzaamheden zoals bij stormschade of het sneeuwvrij maken van uw tuin, tuinpad of oprijlaan.

Vergunningen & ontzorgen

Als hovenier in Lelystad kunnen wij u volledig ontzorgen bij de gesprekken en het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving.

Hovenier Lelystad projecten

Bekijk foto's van onze projecten om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hovenier-almere-hout-lelystad

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hovenier-almere-hout-hovenier-lelystad

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.