Hoveniersbedrijf Almere Haven

Hoveniersbedrijf Almere Haven

Wij zijn als hoveniersbedrijf gevestigd in Almere en veel werkzaam in Almere Haven, Almere Poort, Almere Stad, Almere Buiten en Almere Hout.

Almere Haven is het oudste gedeelte van Almere en gelegen aan het Gooimeer. In Almere Haven werden in 1976 de Bloemkoolwijken opgeleverd.

Het aanleggen en renoveren van tuinen in Almere Haven zijn voor BJB veel voorkomende werkzaamheden maar ook het plaatsen van tuinkamers en veranda's, Douglas overkappingen, vlonders- en darmwanden en het uitvoeren bestratingswerkzaamheden zijn onderdeel van onze werkzaamheden in Almere Haven en omgeving. Uiteraard zorgen wij er voor dat de door ons aangelegde tuinen passen bij uw omgeving en uw huis of bedrijf.

In ons tuinontwerp zorgen wij er voor dat al uw wensen in kaart zijn gebracht.

Hoveniersbedrijf Almere Haven diensten

Op verschillende manieren voeren wij onze diensten uit en inmiddels is er door ons al veel werk verricht in Almere Haven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld TuinontwerpBouw- groenprojectenBouwbegeleiding - Tuinaanleg -Vlonders- en darmwanden en Bestrating. Een heel sterk punt van BJB is dat wij bij stormschade en in de winter het sneeuwvrij maken van uw tuin, tuinpad of oprijlaan altijd snel ter plekke zijn en u ontzorgen.

Hovenier Almere Haven & ontzorgen

Als hovenier in Almere zijn wij bekend met de (on)mogelijkheden als het gaat om vergunningen voor bepaalde werkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de gesprekken en aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hovenier Almere Haven projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hoveniersbedrijf Almere Haven

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hoveniersbedrijf-almere-haven

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.