Hoveniersbedrijf Almere Hout

Hoveniersbedrijf Almere Hout

Als hoveniersbedrijf zijn wij gevestigd in Almere en heel veel aan het werk in Almere Stad,  Almere Poort, Almere Haven, Almere Buiten en Almere Hout. Maar ook in Zeewolde, Lelystad en in het Gooi.

Hoveniersbedrijf in Almere Hout

Almere Hout is een mooi stadsdeel in de gemeente Almere en wij zijn daar graag werkzaam. In Almere Hout zijn er door ons Douglas overkappingenvlonders- en darmwanden en tuinkamers en veranda's maar ook sierbestrating aangelegd. Tussen het Waterlandse bos en het open landschap van de polder is het fijn werken want wij laten ons altijd inspireren door de omgeving.

U kunt aan de hand van uw ideeën door ons een tuinontwerp laten maken waarin wij alle wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Na overleg te hebben gehad over de kosten en eventuele aanpassingen starten wij volgens afspraak met het aanleggen van uw tuin. Geheel volgens uw wensen een aan de hand van het tuinontwerp realiseren wij uw project.

Uitgebreid pakket aan diensten

Wij hebben in Almere Hout diverse werkzaamheden verricht. Naast voornoemde tuinkamers, veranda's en sierbestrating hebben wij ook enkele bouw- en groenprojecten en tuinaanleg verzorgd. Een uitgebreid pakket aan diensten dus. Ook bij stormschade staan wij altijd paraat en s' winters staan wij voor u klaar voor gladheidsbestrijding en het sneeuwvrij maken van tuinpad, parkeerplaatsen oprijlaan of bedrijventerrein.

Almere Hout & vergunningen

Wij zijn bekend met het aanvragen van vergunningen voor bepaalde tuinwerkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.
Hoveniersbedrijf Almere Hout projecten

Bekijk foto's van onze projecten om een indruk te krijgen van de diverse werkzaamheden die wij verrichten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

almere-hout-bjb-hoveniersbedrijf

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
f83ef687-3851-4428-bfd5-0a067f72e1d5

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.