Hoveniersbedrijf Almere

BJB Bouw- en Groenprojecten is sinds 2014 als Hoveniersbedrijf gevestigd in Almere.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, bouwbegeleiding, bouw- groenprojecten, bestrating en vlonders- en darmwanden. Wilt u meer weten over onze specialisaties of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan voor meer informatie of een afspraak.

Daarnaast zijn wij ook inzetbaar bij  gladheidsbestrijding, sneeuwvrij maken van uw straat, oprit, tuin of terrein en voor stormschade hebben wij zelfs een 24 uur service! Wij rekenen slechts €50.00 opmaakkosten voor een schaderapport voor o.a. uw verzekering. Deze kosten worden door ons verrekend als u de schade door ons laat herstellen.

Hoveniersbedrijf Almere en tuinontwerp

Bij tuinaanleg of of het renoveren van een tuin is het praktisch om, samen met u, een tuinontwerp te maken. In het tuinontwerp gaan we dan met u de eerste contouren op papier zetten. Het stappenplan ziet er als volgt uit:

Stap 1: Uw wensen worden geïnventariseerd.
Stap 2: Wij presenteren een schetsontwerp met een transparant kostenoverzicht.
Stap 3: De uitwerking tot een uitvoerbaar plan en offerte op maat waarin de beplantingsplan en technische uitwerkingen zijn opgenomen.

Het spreekt voor zich dat wij graag de aanleg voor u realiseren.

Hoveniersbedrijf Almere en bestrating

Bestrating door een stratenmaker is een vak op zich. Onze stratenmakers kennen dit ambacht als geen ander en leveren een zorgvuldige uitvoering van al ons straatwerk.

Hovenier Almere projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom dan direct in contact met ervaren vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

hovenier-almere

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Over-ons

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.