Hoveniersbedrijf Lelystad

Hoveniersbedrijf Lelystad

Wij zijn als hoveniersbedrijf werkzaam in Lelystad, Dronten, Zeewolde en Almere. Gevestigd in Almere maar werkzaam in de gehele Flevopolder.

Als hoveniersbedrijf houden wij ons bezig met het plaatsen van diverse soorten overkappingen, tuinkamers, veranda's, vlonders- en darmwanden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van tuinen. Bij het aanleggen van tuinen komt vaak ook de bestrating aan de orde. Ook dat is een specialiteit die wij altijd vakkundig uitvoeren. Bij alle werkzaamheden die wij voor u uitvoeren houden wij vanzelfsprekend rekening met uw directe omgeving.

Wij kunnen voor u een concept tuinontwerp maken en daarmee samen met u aan de slag om tot een uiteindelijk ontwerp te komen dat past bij uw ideeën en budget.

Hoveniersbedrijf Lelystad en calamiteiten

In Lelystad verrichten wij ook service werkzaamheden zoals bij stormschade of het sneeuwvrij maken van uw tuin, tuinpad of oprijlaan.

Vergunningen & ontzorgen

Als hoveniersbedrijf in Lelystad kunnen wij u volledig ontzorgen bij de gesprekken en het aanvragen van vergunningen.

BJB projecten

Bekijk foto's van onze projecten om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hovenier-almere-hout-hovenier-lelystad

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hovenier-almere-hout-lelystad

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.