Hoveniersbedrijf Zeewolde

Hoveniersbedrijf Zeewolde

Wij zijn als hoveniersbedrijf werkzaam in Zeewolde, Lelystad, Dronten, Almere. Ons bedrijf is gevestigd in Almere maar wij zijn werkzaam in de gehele Flevopolder.

Wij maken overkappingen, tuinkamers, veranda's, vlonders- en darmwanden op maat en zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van tuinen. Ook de bestrating bij u thuis of bij uw bedrijf voeren wij professioneel uit met gespecialiseerde vakmens. Bij alle werkzaamheden die wij voor u uitvoeren houden wij rekening met uw directe omgeving.

Wij kunnen, samen met u, een tuinontwerp maken dat past bij uw ideeën en budget.

BJB en calamiteiten

Ook in Zeewolde verlenen wij extra service werkzaamheden bij stormschade of in de winter bij het sneeuwvrij maken van uw tuin, tuinpad of oprijlaan.

Vergunningen & ontzorgen

Als hoveniersbedrijf in Zeewolde kunnen wij u ontzorgen bij het aanvragen van vergunningen.

BJB projecten

Bekijk foto's van onze projecten om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

Hoveniersbedrijf Zeewolde

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Hoveniersbedrijf Zeewolde

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.