Sierbestrating Almere

Sierbestrating Almere

Als hovenier Almere hebben wij regelmatig in Almere, maar ook in veel andere plaatsen in Nederland, sierbestrating aangelegd. Sierbestrating bepaalt natuurlijk voor een groot deel de uitstralingen van uw tuin. Het is dan ook een belangrijk onderdeel in het eventuele tuinontwerp en bij de uiteindelijke tuinaanleg.

ACTIEKORTING OP TEGELS 2022!

Voorjaarsactie: korting op bestrating.

Keuze uit zes verschillende actietegels. Inclusief zand en arbeid.

Informeer naar beschikbaarheid voor komende periode en de voorwaarden. Bel of mail nu: contact@bjbbouwengroen.nl

Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren in de uit te voeren werkzaamheden, de keuze voor de gewenste materialen, de tijd die er in een bestrating gaat zitten en de kosten die daarbij komen kijken.

Sierbestrating en uw wensen

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen want ook voor sierbestrating geldt dat er ontzettend veel keuze is. Sierbestrating kiezen is niet eenvoudig!  Kiest u voor klassieke- of moderne sierbestrating? Speels of strak? Getrommelde siertegels, betontegels, betonklinkers, grind of natuurstenen tegels? Wij adviseren u indien nodig. Voor de realisatie en de kwaliteit van uw sierbestrating staan onze vakmensen garant.

Naast de sierbestrating is het ook belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan muur- en beplantingselementen zodat uw sierbestrating een unieke en bijzondere uitstraling heeft.

Sierbestrating & kosten

Het is altijd aan te raden om vooraf een budget vast te stellen zodat wij aan de hand van uw budget een geschikt ontwerp voor uw sierbestrating maken.  De uiteindelijke prijs van uw sierbestrating ligt onder andere ook aan de keuzes van de door u gekozen materialen.

Sierbestrating & overige diensten

Naast ons vakmanschap betreffende sierbestrating staan wij ook bekend om onze veelzijdigheid voor wat betreft onze diensten. Klik op één van onze diensten voor meer informatie.

Tuinontwerp  - BouwbegeleidingBouw- groenprojectenTuinaanlegBestratingVlonders- en darmwanden

Onze projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Direct een afspraak?

Kom in contact met ervaren vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

hovenier-almere

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Over-ons

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.