Sierbestrating Almere Almere

Sierbestrating Almere

Als hovenier Almere hebben wij regelmatig in Almere, maar ook in veel andere plaatsen in Nederland, sierbestrating aangelegd. Sierbestrating bepaalt natuurlijk voor een groot deel de uitstralingen van uw tuin. Het is dan ook een belangrijk onderdeel in het eventuele tuinontwerp en bij de uiteindelijke tuinaanleg.

ACTIEKORTING OP TEGELS 2022!

Voorjaarsactie: korting op bestrating.

Keuze uit zes verschillende actietegels. Inclusief zand en arbeid.

Informeer naar beschikbaarheid voor komende periode en de voorwaarden. Bel of mail nu: contact@bjbbouwengroen.nl

Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren in de uit te voeren werkzaamheden, de keuze voor de gewenste materialen, de tijd die er in een bestrating gaat zitten en de kosten die daarbij komen kijken.

Sierbestrating en uw wensen

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen want ook voor sierbestrating geldt dat er ontzettend veel keuze is. Sierbestrating kiezen is niet eenvoudig!  Kiest u voor klassieke- of moderne sierbestrating? Speels of strak? Getrommelde siertegels, betontegels, betonklinkers, grind of natuurstenen tegels? Wij adviseren u indien nodig. Voor de realisatie en de kwaliteit van uw sierbestrating staan onze vakmensen garant.

Naast de sierbestrating is het ook belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan muur- en beplantingselementen zodat uw sierbestrating een unieke en bijzondere uitstraling heeft.

Sierbestrating & kosten

Het is altijd aan te raden om vooraf een budget vast te stellen zodat wij aan de hand van uw budget een geschikt ontwerp voor uw sierbestrating maken.  De uiteindelijke prijs van uw sierbestrating ligt onder andere ook aan de keuzes van de door u gekozen materialen.

Sierbestrating & overige diensten

Naast ons vakmanschap betreffende sierbestrating staan wij ook bekend om onze veelzijdigheid voor wat betreft onze diensten.

Onze ervaren team van hoveniers is bedreven in het creëren van prachtige en duurzame bestratingen die perfect aansluiten bij de stijl en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om strakke en moderne bestrating of juist om een meer natuurlijke en organische uitstraling, wij zorgen ervoor dat uw tuin een unieke en sfeervolle plek wordt waar u kunt genieten van rust en schoonheid.

Naast het esthetische aspect, besteden wij ook veel aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen. Wij werken met hoogwaardige bestratingsmaterialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en jarenlang meegaan zonder hun schoonheid te verliezen.

Of u nu een strakke oprit, een gezellig terras of een speelse tuinpad wilt laten aanleggen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee, geven advies op maat en zorgen ervoor dat uw tuin een waar paradijs wordt waar u trots op kunt zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om uw tuindromen werkelijkheid te laten worden!

Klik op één van onze diensten voor meer informatie.

Tuinontwerp  - BouwbegeleidingBouw- groenprojectenTuinaanlegBestratingVlonders- en darmwanden

Onze projecten

Voor een algemene indruk van onze werkzaamheden adviseren wij u om eens te kijken naar onze projecten.

Direct een afspraak?

Kom in contact met ervaren vakmensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor een specifiek project of gewoon wat advies nodig heeft, bij BJB vindt u de experts die u nodig heeft. Onze professionals hebben een passie voor hun vak en streven naar perfectie in elk detail. Of het nu gaat om renovaties, reparaties of nieuwe projecten, zij zullen ervoor zorgen dat uw visie tot leven komt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw dromen!

hovenier-almere

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
Over-ons

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.