Tuinaanleg

De aanleg van uw tuin of een verandering daaraan is een ingrijpend proces die veel beslissingen vergt. U wilt natuurlijk een tuin die aansluit op wat u voor ogen heeft bij een droomtuin. Wij van BJB Bouw & Groenprojecten ondersteunen u in het realiseren van deze droomtuin.

Wij nemen u helemaal mee in het proces en u ziet met eigen ogen hoe uw tuin een transformatie ondergaat. Onze specialisten houden u constant op de hoogte en zorgen ervoor dat elke tegel en plant goed komt te liggen, zodat u kunt genieten van een prachtige tuin!

 

Wat te verwachten van een tuinaanleg?

Om te beginnen is het handig om van te voren een bepaald plaatje in uw hoofd te hebben. Bij het aanleggen van u tuin beginnen we altijd met samenstellen van een plan met daarin uw wensen en eisen. Ook het budget is hierbij handig, aangezien we dan gelijk kunnen vaststellen wat wel en niet mogelijk is.

Aan de had van een tuinontwerp, waar u natuurlijk insprak in heeft, gaan wij aan de slag met uw tuin. Of het nu gaat om een geheel nieuwe tuin die aangelegd moet worden of het vervangen van de huidige tuin, alles is mogelijk. We zullen in het geval van het vervangen van een tuin in de meeste gevallen eerst alles zorgvuldig verwijderen om vervolgens te beginnen met de tuinaanleg.

Met het budget wat u beschikbaar stelt kunt u keuzes maken en bepalen hoe u tuin eruit komt te zien, en wat mogelijk is. Het is daarom belangrijk om van te voren goed op een rijtje te hebben wat u voor welke prijs in uw tuin wilt hebben.

Wilt u bijvoorbeeld een vijver en een tuinhuis, maar heeft u maar budget voor één van de twee, dan zult u keuzes moeten maken. Ook hierbij zullen we u waar mogelijk ondersteunen. Bovendien doen wij ons best om al uw wensen in vervulling te brengen en uw droomtuin aan te leggen.

 

Wilt u dus uw droomtuin laten aanleggen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat mogelijk is en wanneer de aanleg van uw droomtuin kan beginnen!

Mail ons op: contact@bjbbouwengroen.nl

 

Mooi  in beeld gebracht op deze versnelde video, het verwijderen van een coniferen haag en het plaatsen van een nieuwe schutting.