Meer plezier buiten met uw eigen veranda!

Zoekt u nu de ideale veranda die past in uw tuin en u extra laat genieten van het buitenleven? Met ons van BJB Bouw & Groenprojecten gaat u aan de slag met het creëren van de ideale veranda. Wij gaan samen met u kijken naar uw wensen en zo proberen wij de ideale veranda voor u te ontwerpen en te plaatsen!

 

Wat te verwachten van de veranda’s van BJB?

Wij van BJB uit Almere maken veranda’s die gericht zijn op duurzaamheid en een mooi design. Bij het ontwerpen van de veranda wordt u als klant betrokken in het maken van keuzes en het kenbaar maken van eisen en wensen. Op deze manier zijn wij in staat om uw ideale veranda aan te bieden.

Onze veranda’s worden voornamelijk gemaakt van aluminium en hout. Voor het hout maken wij gebruik van het duurzame Douglas hout, dit hout komt uit de naaldbossen van Noordwest Europa en is erg milieuvriendelijk gekapt. Daarnaast is het nog eens sterk materiaal, want deze houtsoort staat namelijk bekent om zijn harde hars.

De hars zorgt ervoor dat het Douglas hout erg stevig is en minder gevoelig is voor schimmel of erosie. Douglas hout is dus hét perfecte materiaal voor een veranda.

Hoe zit het met de kosten?

Omdat elke project en elke veranda weer anders is, kunnen we daar helaas geen prijskaartje aan hangen. De kosten hangen bijvoorbeeld af van welk materiaal er wordt gebruikt en of er nog bijvoorbeeld een overkapping bij gebouwd gaat worden. Aan de hand van uw wensen en de omstandigheden kunnen we na het eerste gesprek wel al gelijk duidelijkheid verschaffen over de prijs.

In dit eerste gesprek kunt u aangeven wat u zou willen en is het handig om een budget aan te geven. Op basis daarvan kunnen wij u een exacte prijs geven en weet u helemaal waar u aan toe bent met een prijs en ontwerp.

 

Wilt u de komende zomers ook dus genieten vanaf uw veranda? Maak dan een afspraak via de knop hier beneden of neem contact met ons op voor meer informatie!