Vlonders

Heeft u een tuin die grenst aan het water en wilt u graag een vlonder? Bij BJB Bouw & Groenprojecten bent u dan aan het juiste adres! Wij maken uw droomvlonder tot werkelijkheid. Daarnaast doen we ook aan vervanging van uw oude vlonder, renovatie en aanpassingen aan uw huidige vlonder.

 

Wat kunt u verwachten van de vlonderplaatsing?

Bij het plaatsen van een vlonder komt natuurlijk het een en het ander kijken. Afhankelijk van de locatie, het budget en het materiaal gaan we een plan opstellen dat aansluit op uw wensen. Wij beginnen dan ook altijd met een gesprek waarin u uw wensen duidelijk kunt maken en eventueel een budget beschikbaar stelt.

Aan de hand van dit gesprek stellen wij een plan en ontwerp op en deze kunt u vervolgens beoordelen. Tijdens dit gesprek zullen we u ook voorzien van advies en ondersteuning bieden in het maken van verschillende keuzes, zoals materiaal en plaatsing. Als alles verder goed bevonden is, gaan wij aan de slag met uw vlonder.

Wat zijn de kosten van een vlonder?

In het geval van de kosten, geldt dat elk vlonder weer anders is. Om deze reden is het niet mogelijk om hier een vast prijskaartje aan te hangen. Bovendien ligt het er ook aan of u een vlonder laat bouwen, vervangen of reviseren. Hoe meer werk ermee gemoeid is, hoe meer kosten hieraan verbonden zijn.

Daarnaast spelen materiaal en bereikbaarheid ook een rol. Als u special hout of ander materiaal wilt gebruiken bij uw vlonder, dan hangt hier mogelijk een ander prijskaartje aan. Ook de bereikbaarheid is erg belangrijk aangezien we zo kunnen bepalen hoe het vlonder in elkaar gezet gaat worden.

De kosten zijn dus afhankelijk van de situatie. Wel kunt u contact met ons opnemen om zo meer duidelijkheid te krijgen over de kosten en het proces.

 

Wilt nu meer informatie over het plaatsen van een vlonder of een afspraak maken voor het plaatsen van een vlonder? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn!