Hoveniersbedrijf Almere Buiten

Hoveniersbedrijf Almere Buiten

Wij zijn als hoveniersbedrijf gevestigd in Almere en veel werkzaam in Almere Poort, Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten en Almere Hout.

Hoveniersbedrijf in Almere Buiten

Stadsdeel Almere Buiten heeft drie bedrijventerreinen waarvan De Vaart het grootste is. Andere bedrijventerreinen zijn Buitenvaart en Poldervlak

Voor een hoveniersbedrijf als BJB is Almere Buiten een prachtig stadsdeel om in werkzaam te zijn. In Almere Buiten hebben wij met ons team diverse tuinkamers en veranda's en sierbestrating gerealiseerd. Ook Douglas overkappingen en vlonders- en darmwanden. Alles passend in de omgeving van huis of bedrijf, dat spreekt bij ons voor zich.

U kunt er voor kiezen om voordat u uw tuin door ons laat aanleggen een tuinontwerp door ons te laten maken. Dan brengen wij wensen, mogelijkheden en kosten in kaart en na overleg en aanpassingen beginnen wij dan met het aanleggen of renoveren van uw tuin.

Uitgebreid pakket aan diensten

Omdat wij een uitgebreid pakket aan diensten leveren hebben wij in Almere Buiten zoals gezegd al diverse werkzaamheden verricht. Naast voornoemde tuinkamers, veranda's en sierbestrating hebben wij ook enkele bouw- en groenprojecten en vanzelf tuinaanleg verzorgt. Wij kunnen u ook goed van dienst zijn met onze service bij stormschade. In de winter staan wij natuurlijk paraat voor de gladheidsbestrijding en het sneeuwvrij maken van tuinpad of oprijlaan.

Almere Buiten & vergunningen

Wij zijn bekend met het aanvragen van vergunningen voor bepaalde tuinwerkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hoveniersbedrijf Almere Buiten projecten

Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
bjb-almere-buiten

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.