Hoveniersbedrijf Almere Stad

Hoveniersbedrijf Almere Stad

Wij zijn als hoveniersbedrijf gevestigd in Almere en veel werkzaam in Almere Stad, Almere Poort, Almere Buiten, Almere Haven en Almere Hout.

Hoveniersbedrijf in Almere Stad

Almere Stad is een stadsdeel van de gemeente Almere. De eerste huizen in Almere Stad werden opgeleverd in 1980.

Als hoveniersbedrijf zijn wij gevestigd in Almere en dus veel aan het werk in Almere Stad. Denk hierbij aan sierbestrating, tuinkamers en veranda's, vlonders- en darmwanden en Douglas overkappingen en Douglas tuinkamers. Wij houden rekening met uw omgeving zodat alles goed past bij uw huis of bedrijf.

In ons tuinontwerp houden wij dan ook rekening met hoe in de omgeving e.e.a. al aangelegd of geplaatst is. Nadat u het tuinontwerp heeft goedgekeurd starten wij met het aanleggen van uw tuin en of het plaatsen van bovengenoemde diensten die wij verzorgen.

Hoveniersbedrijf Almere Stad werkzaamheden

Door onze mogelijkheden voor wat betreft werkzaamheden in en rondom tuinen hebben wij in Almere Stad met grote regelmaat projecten gerealiseerd. Zo hebben wij diverse  bouw- en groenprojecten aangelegd. Wij verlenen ook nog eens meer dan uitstekende service bij stormschade en in de winter doen wij voor veel van onze relaties aan gladheidsbestrijding om bedrijven toegankelijk te houden. Voor het sneeuwvrij maken van tuinpaden of oprijlanen staan wij altijd klaar voor onze relaties.

Hovenier Almere Stad & gemeentelijke vergunningen

Als u een gemeentelijke  vergunning nodig heeft voor tuinwerkzaamheden kunnen wij u ook ontzorgen. Wij zijn goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden omdat wij regelmatig contact hebben met de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hovenier Almere Stad projecten

Voor een goede indruk van onze gerealiseerde kunt u op de pagina voor en na projecten terecht.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hoveniersbedrijf Almere Haven

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hoveniersbedrijf-almere-haven

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.