Hoveniersbedrijf Almere Poort

Hoveniersbedrijf Almere Poort

Wij zijn als hoveniersbedrijf gevestigd in Almere en veel werkzaam in Almere Poort, Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten en Almere Hout.

Hoveniersbedrijf in Almere Poort

In Almere Poort werd in het najaar van 2005 het eerste (bedrijfs)gebouw opgeleverd. Almere Poort heeft zijn naam gekregen omdat het de toegang tot Almere en Flevoland moest worden. Het stadsdeel heeft een eigen station en net als de rest van Almere vrije busbanen.

Als hoveniersbedrijf zijn wij natuurlijk ook regelmatig aan het werk in Almere Poort. Zo zijn er al enkele tuinkamers en veranda's door ons opgeleverd maar ook sierbestrating, Douglas overkappingen en vlonders- en darmwanden. Wij zorgen er altijd voor dat alles bij uw omgeving en uw huis of bedrijf past.

In ons tuinontwerp brengen wij al uw wensen in kaart en na overleg en eventuele aanpassingen beginnen wij met het aanleggen of renoveren van uw tuin.

Uitgebreid pakket aan diensten

Omdat wij een uitgebreid pakket aan diensten leveren hebben wij in Almere Poort al diverse werkzaamheden verricht. Onder andere enkele bouw- groenprojecten en natuurlijk tuinaanleg. Fijn om te weten is dat wij een zeer goede service verlenen bij stormschade. In de winter zijn wij altijd voorbereid op gladheidsbestrijding om uw bedrijf en parkeerplaatsen toegankelijk te maken. Maar ook voor het sneeuwvrij maken van tuinpad of oprijlaan zijn wij altijd snel ter plekke.

Almere Poort & vergunningen

Wij zijn bekend met het aanvragen van vergunningen voor bepaalde tuinwerkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hoveniersbedrijf Almere Poort projecten

Voor een indruk van onze werkzaamheden kunt u kijken naar onze projecten.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hoveniersbedrijf Almere Haven

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hoveniersbedrijf-almere-haven

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.