Hovenier Almere Buiten

Hovenier Almere Buiten

Hovenier Almere Buiten: wij zijn als hovenier veelvuldig aan het werk in Almere Stad, Almere Poort, Almere Buiten, Almere Hout en Almere Haven.

Hovenier in Almere Buiten

Almere Buiten is voor ons als professionele hoveniers echt geweldig om te werken. Meer buiten als Almere Buiten is er niet. Veel natuur, prachtige huizen met even zo prachtige woningen met tuinen.

Onze specialiteiten vind u dan ook terug in Almere Buiten en de andere stadsdelen van Almere. Wij staan bekend om onze professionele aanpak als het gaat om sierbestrating, Douglas overkappingen en Douglas tuinkamers, andere soorten tuinkamers, veranda's, vlonders- en darmwanden.

In overleg met u maken wij graag een tuinontwerp waarin wij rekening houden met uw wensen en budget. Tuinontwerp goedgekeurd? Dan starten wij met het aanleggen van uw tuin.

Projecten Hovenier Almere Buiten

Er zijn door BJB al diverse projecten gerealiseerd de diverse stadsdelen van Almere. Wij hebben o.a. bouw- en groenprojecten gerealiseerd. Bekijk onze projecten.

Bij stormschade bieden wij zeer goede service en in de winter staan wij klaar voor particulieren en bedrijven om alles wat nodig is sneeuw- en ijsvrij te maken.

Gemeentelijke vergunningen

Wij kunnen u van dienst zijn bij het aanvragen van gemeentelijke vergunningen. Wij hebben ruimschoots ervaring met het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Onze projecten

Neem ook eens een kijkje op de pagina voor en na projecten.

Meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom in contact met BJB. Dan bent u verzekerd van een hovenier die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hovenier-almere-buiten

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hovenier-almere-stad

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.