Hovenier Almere Poort

Hovenier Almere Poort

Hovenier Almere Poort: BJB Bouw- en Groenprojecten is werkzaam in Almere Poort, Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten en Almere Hout.

Hovenier Almere Poort

Het eerste gebouw in Almere Poort werd in 2005 opgeleverd. Almere Poort kreeg deze naam omdat het de toegang werd tot Almere en Flevoland. Almere Poort heeft vrije busbanen en een eigen station.

Als hoveniersbedrijf kunt u ons regelmatig in Almere Poort aan het werk zien. Wij hebben in Almere Poort onder andere tuinkamers en veranda's, vlonders- en darmwanden, Douglas overkappingen en sierbestrating gerealiseerd. Uiteraard alles passend in de stijl van uw omgeving en uw huis of bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken? Wij maken desgewenst eerst een tuinontwerp waarin wij uw wensen in verwerken. Na uw goedkeuring starten wij met het aanleggen van uw tuin.

Werkzaamheden & diensten

Wij verrichten diverse diensten in Almere Poort en de andere stadsdelen van Almere. Uiteraard ook bouw- groenprojecten en diverse vormen van tuinaanleg.  Naast al onze specialiteiten bieden wij ook een zeer goede service bij stormschade. In de winter zijn wij u van dienst met onze ongekende gladheidsbestrijding om bijvoorbeeld  uw bedrijfsterrein toegankelijk te maken. Voor het sneeuwvrij maken van stoepen, oprijlaan of tuinpaden staan wij snel ter plekke.

Almere & vergunningen

Voor wat betreft het aanvragen van vergunningen bij de gemeente Almere hebben wij veel ervaring. U kunt zelf uw vergunning aanvragen maar wij ontzorgen u graag bij het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Hovenier Almere Poort projecten

U kunt, alvorens een afspraak te maken of meer informatie op te vragen, eerst onze projecten bekijken.

Eerst meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hoveniersbedrijf Almere Haven

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hovenier-almere-poort

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.