Hovenier Almere Stad

Hovenier Almere Stad

Hovenier Almere Stad: als hovenier met vestigingsplaats Almere komt u ons tegen in Almere Stad, Almere Poort, Almere Buiten, Almere Haven en Almere Hout.

Hovenier in Almere Stad

Almere Stad gelegen in de provincie Flevoland hoort als stadsdeel bij de gemeente Almere. In 1980 werden hier de eerste huizen opgeleverd.

Als hovenier in Almere zijn wij uiteraard veel aan het werk in Almere. Sierbestrating, tuinkamers en veranda's, vlonders- en darmwanden en Douglas overkappingen en Douglas tuinkamers zijn onze specialiteiten. Wij zijn van mening dat uw tuin en alles wat daar mee te maken heeft goed moet passen bij uw huis of bedrijf.

In ons tuinontwerp houden wij daarom rekening met hoe e.e.a. al aangelegd of geplaatst is in uw directe omgeving. Nadat goedkeuring van het tuinontwerp beginnen wij met het aanleggen van uw tuin.

Hovenier Almere Stad mogelijkheden

Voor wat betreft werkzaamheden en de mogelijkheden in en rondom tuinen zijn er door ons al diverse projecten gerealiseerd in Almere Stad. Zo hebben wij in Almere Stad ook bouw- en groenprojecten gerealiseerd. Bij stormschade bieden wij zeer goede service en in de winter houden wij bedrijven en woningen sneeuw- en ijsvrij. Voor het sneeuwvrij maken van bedrijfsterreinen, tuinpaden of oprijlanen staan wij altijd klaar.

Gemeentelijke vergunningen

Voor tuinwerkzaamheden is er soms een gemeentelijke vergunning nodig. Wij kunnen u daarbij ook van dienst zijn want wij hebben ervaring met het aanvragen van vergunningen bij de afdeling Vergunningen en Toezicht & Handhaving van de gemeente Almere.

Onze projecten

Neem eens een kijkje op de pagina voor en na projecten.

Meer informatie of liever direct een afspraak?

Kom direct in contact met BJB die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van het werk en het materiaal. Professionals die weten wat u wilt!

 

hoveniersbedrijf Almere Haven

Historie

BJB Bouw & Groenprojecten is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2014. Wij zijn volledig aangepast aan de huidige behoefte en kwaliteitseisen en werken vanaf de start uitsluitend met goed materiaal en vakmensen.
hovenier-almere-stad

Eigen materialen

BJB Bouw & Groenprojecten beschikt over eigen materialen, machines, transport en bussen waarmee wij met zorg onze mensen en uw nieuwe tuinmaterialen vervoeren en komen aanleggen.